Portrætfotograf AJ Foto

OM AJ FOTO

Jeg hedder Annette Jørgensen og jeg er portrætfotograf i Fredericia. Jeg fotograferer primært gravide, nyfødte og børn, men tilbyder portrætter til enhver lejlighed. 

Jeg elsker at fotografere børn i alle aldre og at forevige de store øjeblikke i en familie som f.eks. en graviditet og sætter en ære i at skabe dejlige minder, som mine kunder kan glædes over mange år fremover. 

For mig drejer det sig dog ikke kun om at tage flotte billeder. Det er også vigtigt for mig, at fotograferingen foregår på børnenes præmisser og jeg forsøger derfor at gøre fotograferingen til en hyggelig stund. 

Jeg bor sammen med min kæreste, mine 2 børn og 2 katte. Da min kæreste også fotograferer, er vi oftest 2 fotografer til en fotografering. Se lidt af hans billeder på hans facebookside LV Photography

Ud over at fotografere, så elsker jeg at rejse og opleve verden. Jeg nyder dog også at slappe af herhjemme med familien, et spil eller en god film.

Tak fordi du kiggede forbi min side og det ville glæde mig at få lov til at fotografere dig og/eller din familie.

Close Menu
error: Content is protected !!